Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-29@14:23:23 GMT

تحلیل وضعیت بورس؛ احتمال کاهش بیشتر شاخص کل ضعیف است

تاریخ انتشار: ۲۳ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۷۷۹۱۷

تحلیل وضعیت بورس؛ احتمال کاهش بیشتر شاخص کل ضعیف است

کارشناس ارشد بازار سرمایه گفت: هنوز برای مثبت ارزیابی کردن و تشخیص تغییر روند بازار زود است. اگرچه در حال حاضر احتمال کاهش بیشتر شاخص کل بورس وجود دارد اما این احتمال قوی نیست زیرا قیمت‌ها تاکنون اصلاح قابل توجهی را تجربه کرده و اکنون ارزندگی سهام در مقادیری جذابی برای خرید قرار دارد.

همایون دارابی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا درباره روند صعودی بازار سهام اظهار کرد: هنوز برای مثبت ارزیابی کردن و تشخیص تغییر روند بازار زود است اما امیدوار هستیم بازار به سطح محکمی رسیده و شاهد ورود بازار به فاز نوسانی باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اگرچه در حال حاضر احتمال کاهش بیشتر شاخص کل وجود دارد اما این احتمال قوی نیست زیرا قیمت‌ها تاکنون اصلاح قابل توجهی را تجربه کرده و اکنون ارزندگی سهام در مقادیری جذابی برای خرید قرار دارد.

این کارشناس ارشد بازار سرمایه با اشاره به تصمیمات روز پنجشنبه شورای عالی بورس گفت: تصمیمات خوبی در این شورا گرفته شده که نتایج آن در آینده نزدیک نمایان خواهد شد اما تحقق این مهم نیازمند زمان است.

دارابی درباره علت کاهش حجم معاملات بورس نیز اظهار کرد: زمانی که قیمت‌ها به شدت افت می‌کند تمایل کمتری برای فروش دارایی وجود دارد بنابراین مدت زمانی نیاز خواهد بود تا شرایط به سمت افزایش حجم معاملات تغییر کند. به عبارت دیگر در مواقعی که افت سنگینی به صورت ناگهانی رخ می‌دهد پس از مدتی معامله‌گران دچار تردید در فروش می‌شوند که این امر در افت حجم معاملات نمایان می‌شود.

کارشناس ارشد بازار سرمایه گفت: به نظر می‌رسد بازار بیش از اندازه دچار هیجان شده و امید است تا چند روز آینده شاهد رسیدن بازار به تعادل نسبی باشیم، هیجان زدگی‌ها به همان شدتی که در رشد بازار شگفتی ساز بوده در افت بازار نیز قابل مشاهده است.

دارابی افزود: بهتر است نگران نبوده و انتظار کنترل شرایط را در چند روز آینده داشته باشیم. وضعیت دلار هم حکم می‌کند که واگرایی شاخص و دلار مدت طولانی به طول نخواهد کشید. این مسئله عملاً تأثیر بسزایی بر بازار بورس دارد.

بورس تأثیر مثبتی بر تورم کشور ندارد

وی اضافه کرد: وضعیت امروز بازار سهام و دیگر بازارهایی نظیر خودرو نشان می‌دهد تئوری تأثیر مثبت بورس بر تورم کشور صحت ندارد.

این کارشناس ارشد بازار سرمایه با بیان اینکه در اقتصاد ایران ایرادات اساسی وجود دارد، گفت: در هر دقیقه، یک میلیارد تومان به حجم نقدینگی کشور اضافه شده است بنابراین سالانه حدود ۶۰۰ هزار میلیارد تومان به مجموع نقدینگی کشور اضافه می‌شود.

دارابی افزود: این نقدینگی در عمل به مکانی نیاز دارد تا در آنجا سرگرم شود حال ممکن است این محل بازار سرمایه باشد که به کسی آسیب نزند یا در بازارهای دیگری نمایان شده و تورم شدیدی را رقم بزند.

وی اضافه کرد: یکی از استراتژی‌های کنترل نقدینگی این است که آن را در بازارهای مالی از جمله بازار اوراق، سهام و سرگرم شود تا به سمت بازار کالای حقیقی نرود. همه نقدینگی را نمی‌توان کنترل کرد بنابراین باید قبول کنیم که بخشی از نقدینگی روزانه کشور در بازارهایی همچون خودرو سرازیر شود.

کارشناس ارشد بازار سرمایه گفت: در چهار ماه ابتدایی سال جاری، بورس نقش مهمی در هدایت نقدینگی کشور داشت اما متأسفانه با افزایش بی معنای سود بانکی شاهد اخلال در کارکرد کنترل نقدینگی توسط بازار سرمایه بودیم.

دارابی اضافه کرد: افزایش نرخ اوراق دولتی به کل اقتصاد کشور ضربه زده و عملاً تزریق تورم از این سمت به سایر بازارها، بر مایحتاج مردم تأثیر مستقیم داشت.

کد خبر 443891

منبع: ایمنا

کلیدواژه: بازار بورس شاخص بورس بورس معاملات بورس نقدینگی افزایش نقدینگی حجم نقدینگی رشد نقدینگی نرخ تورم ریزش بورس بورس تهران شاخص کل بورس اوضاع بورس وضعیت بورس وضعیت بازار بورس آینده بورس شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق کارشناس ارشد بازار سرمایه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۷۷۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحلیل هفتگی بازار سرمایه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، اصلاح برخی تصمیمات اقتصادی و به دنبال آن افزایش قیمت‌های جهانی باعث شد پس از ۵ ماه بازار سرمایه میزبان ورود پول باشد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • شاخص بورس ۲۰ هزار واحد کاهش یافت
  • گزارش بورس امروز یکشنبه ۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • پیش‌بینی بورس فردا ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • ثبات نسبی در بازار سرمایه | افزایش ۶۵۲ واحدی شاخص کل
  • ثبات نسبی در بازار سرمایه
  • رشد اندک بورس؛ ارزش بازار به ۷۹ همت رسید
  • تحلیل هفتگی بازار سرمایه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • نقش کلیدی صندوق‌های سرمایه گذاری بازار سرمایه در جمع‌آوری نقدینگی‌های بلاتکلیف
  • روند حرکتی شاخص‌های بازار سرمایه چگونه خواهد بود؟ +عکس
  • بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت